De nieuwste Mini Micro Steps van Micro Step nu ook verkrijgbaar in Utrecht Leidsche Rijn!

De nieuwste Mini Micro Steps van Micro Step nu ook verkrijgbaar in Utrecht Leidsche Rijn!

Bij Minirockstar in Utrecht Leidsche Rijn (winkelcentrum Terwijde) vind je sinds kort ook de populaire driewielige steps van Micro Step! In grote hippe steden als Londen en Parijs zie je er al heel veel kinderen op steppen en in Nederland verovert Micro Step ook steeds meer markt! Bij Minirockstar in Leidsche Rijn Utrecht verkopen we de Mini Micro Step Deluxe in alle beschikbare kleuren oftewel in de kleuren aqua, groen, roze, paars, geel, blauw, rood en oranje. Je kunt ze in onze winkel in Leidsche Rijn bewonderen maar ook online. Je hebt al een Micro-step voor € 99,95!

 

De Mini Micro step Deluxe is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en heeft een leun-en stuur mechanisme. Dit houdt in dat je met je gewicht stuurt. Het stepje is daarom al geschikt voor jonge kinderen, ook vanwege het feit dat er twee wielen aan de voorkant zitten wat het stepje zeer stabiel maakt. Bovendien ontwikkelt de Micro Step het evenwichtsgevoel.

 

De Mini Micro step Deluxe is bovendien een lichtgewicht (hij weegt slechts 1,5 kg) dus makkelijk mee te nemen. Ook is het stuurtje er met één druk op de knop af te halen zodat je hem makkelijk kunt demonteren en/of vervoeren en hij weinig plek inneemt. Nog een pluspunt van de Mini Micro step Deluxe: het stuurtje is in hoogte verstelbaar ( 42 - 63 cm)!

 

Alle Mini Micro steps hebben een garantie van 2 jaar tegen materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor schade veroorzaakt door onjuist gebruik of schade ontstaan door normale slijtage. De wielen en andere bewegende onderdelen zullen slijten door gebruik wat dus niet onder de garantie valt. 

 

Kom je de stepjes een keer proberen in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn? Of bestel direct online via onze webshop. Klik hier om de actuele micro-step collectie te bekijken.

Liefs, Anne & Laura 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden