Hippe retro loopfietsjes van Veloretti

Hippe retro loopfietsjes van Veloretti

Overal in Nederland zie je fietsen, zelfs meer dan mensen. Van heel veel verschillende merken en in allerlei soorten. Maar er is er maar één die er uitspringt qua betaalbaarheid en design: Veloretti! Veloretti is een Nederlands merk dat is opgericht door een paar Amsterdamse vrienden die simpelweg fietsliefhebbers zijn. Het design is trendy, eenvoudig en betaalbaar en daar houden wij van. Naast volwassen fietsen maakt Veloretti ook kinderfietsen en loopfietsen.

Veloretti verkoopt haar fietsen zelf alleen online en heeft geen fysieke winkel waar je de fietsen eerst kunt bekijken en testen. Sinds kort is daar verandering in gekomen en vind je in onze winkel aan de Musicallaan 9A (winkelcentrum Terwijde, Leidsche Rijn) in Utrecht alle kleuren loopfietsjes van Veloretti en kun je ze dus nu eerst bezichtigen en proberen voordat je er een koopt! De loopfietsjes hebben hippe namen als Bananarama, Minty Mint, Dakota Red, Desert Moss, Screamin`Olive, Havana Blue, Jet Black en Dark Pink en allemaal zijn ze te bewonderen bij de enige winkel in Nederland die ze verkoopt, Minirockstar in Utrecht Leidsche Rijn! En daar zijn we best een beetje trots op!

 

De trendy loopfietsen van Veloretti zijn de perfecte eerste fiets voor kinderen tussen 2 en 4 jaar (met een lengte van 90 cm tot 106 cm). De loopfietsen kosten € 99,-, zijn 12"en ze wegen 4,5 kg. Zadelhoogte vanaf de vloer is 36 cm. Als je kind een loopfiets heeft gehad is de overstap naar een echte fiets met trappers veel makkelijker omdat het al gewend is om evenwicht te bewaren en in balans te blijven. Je hoeft dus niet meer dagen achter je kind aan te rennen als het leert fietsen maar meestal hebben ze het binnen een paar uur onder de knie!

 

Begin juni 2017 krijgen we ook de kinderfietsen met trappers van Veloretti binnen! Dit zijn 16" fietsen in vijf trendy kleuren: Dark Pink, Bananarama, Minty Mint, Havana Blue, Desert Moss en Dakota Red. De kinderfietsen hebben een pedaalrem en een handrem en ze wegen 8,5 kg. Zadelhoogte vanaf de vloer is 55 cm. Wil je er vast een reserveren? Stuur ons dan een mail: info@minirockstar.nl en we houden er een voor je achter!

 

Hoe kun je een Veloretti loopfietsje bij Minirockstar kopen?  

 

In onze winkel

De toffe retro loopfietsen van Veloretti zijn verkrijgbaar in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn (Musicallaan 9a). Meestal zijn ze al gemonteerd maar soms zitten ze nog in de doos. Mocht je een gemonteerd exemplaar willen kopen, stuur ons dan even een mailtje, dan zetten we hem voor je in elkaar! We hebben de meeste kleuren op voorraad maar wil je er zeker van zijn dat wij degene hebben van jouw voorkeur, mail of app ons dan even voordat je komt! 

mail = info@minirockstar.nl

tel = 06 43582757

 

Per mail

Woon je niet in de buurt van Utrecht dan kun je de fietsjes ook per mail bij ons bestellen en thuis laten bezorgen. Er komen dan €6,95 verzendkosten bij (voor verzending binnen Nederland) / € 9,00 (voor verzending naar België).

 

Hopelijk tot snel in onze winkel in Leidsche Rijn!

Liefs, Laura en Anne  

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden