Hippe retro loopfietsjes van Veloretti

Hippe retro loopfietsjes van Veloretti

Overal in Nederland zie je fietsen, zelfs meer dan mensen. Van heel veel verschillende merken en in allerlei soorten. Maar er is er maar één die er uitspringt qua betaalbaarheid en design: Veloretti! Veloretti is een Nederlands merk dat is opgericht door een paar Amsterdamse vrienden die simpelweg fietsliefhebbers zijn. Het design is trendy, eenvoudig en betaalbaar en daar houden wij van. Naast volwassen fietsen maakt Veloretti ook kinderfietsen en loopfietsen.

Veloretti verkoopt haar fietsen zelf alleen online en heeft geen fysieke winkel waar je de fietsen eerst kunt bekijken en testen. Sinds kort is daar verandering in gekomen en vind je in onze winkel aan de Musicallaan 9A (winkelcentrum Terwijde, Leidsche Rijn) in Utrecht alle kleuren loopfietsjes van Veloretti en kun je ze dus nu eerst bezichtigen en proberen voordat je er een koopt! De loopfietsjes hebben hippe namen als Bananarama, Minty Mint, Dakota Red, Desert Moss, Havana Blue en blazing salmon en allemaal zijn ze te bewonderen bij de enige winkel in Nederland die ze verkoopt, Minirockstar in Utrecht Leidsche Rijn! En daar zijn we best een beetje trots op!

 

De trendy loopfietsen van Veloretti zijn de perfecte eerste fiets voor kinderen tussen 2 en 4 jaar (met een lengte van 90 cm tot 106 cm). De loopfietsen kosten € 99,-excl. verzending, zijn 12"en ze wegen 4,5 kg. Zadelhoogte vanaf de vloer is 36 cm. Als je kind een loopfiets heeft gehad is de overstap naar een echte fiets met trappers veel makkelijker omdat het al gewend is om evenwicht te bewaren en in balans te blijven. Je hoeft dus niet meer dagen achter je kind aan te rennen als het leert fietsen maar meestal hebben ze het binnen een paar uur onder de knie!

 

Ook zijn de de kinderfietsen met trappers van Veloretti bij ons verkrijgbaar! Dit zijn 16" fietsen in vijf trendy kleuren: Dark Pink, Bananarama, Minty Mint, Havana Blue, Desert Moss, Blue rebel en Dakota Red. De kinderfietsen hebben een pedaalrem en een handrem en ze wegen 8,5 kg. Zadelhoogte vanaf de vloer is 55 cm. 

 

Hoe kun je een Veloretti loopfietsje bij Minirockstar kopen?  

 

In onze winkel

De toffe retro loopfietsen van Veloretti zijn verkrijgbaar in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn (Musicallaan 9a). Mocht je een gemonteerd exemplaar willen kopen mail ons dat dan vooraf even (info@minirockstar.nl), dan zorgen we dat hij voor je klaar staat!

 

Online

Je kunt de loopfietsjes sinds kort ook in onze webshop vinden! Klik hier

 

 

 

Reacties

 1. anne van haastert anne van haastert

  Hoi Femke,

  Van de moss groene loopfiets heb ik net de laatste verkocht. Maar volgende week heb ik weer een nieuwe voorraad. Zou ik je laten weten als ik ze weer binnen heb?

  Groetjes Laura

 2. anne anne

  Hoi, deze wordt helaas niet meer gemaakt :(. We hebben de andere kleuren wel! (behalve zwart, die wordt ook niet meer gemaakt).

 3. anne anne

  Het stuurtje kan helaas niet versteld worden. Maar drie jaar is wel nog te klein voor de maxi fiets waarschijnlijk... We verkopen veel loopfietsjes voor driejarigen hoor!

 4. anne anne

  Hoi Sabine,

  Nee het stuur kan niet omhoog, maar ik vind de loopfiets voor een driejarige nog goed kunnen. En het zadel kan echt een flink stuk omhoog. De veloretti fiets met trappers is echt nog te groot. Deze is nl 16 inch en dat is geschikt vanaf gemiddeld 4,5 jaar.

  Het loopfietsje kun je bij ons in de winkel even testen hoor. We kunnen dan het zadel ook even op zijn lengte zetten en kan hij het een rondje uitproberen.

  We zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10:00 - 18:00 en op zaterdag van 10:00 - 17:00

  Groetjes Laura

 5. Sabine Sabine

  Haai ik heb een vraag over de fiets! Kan het stuur ook omhoog?
  mijn zoontje is bijna 3 en twijfel tussen de loopfiets of fiets met trappers wat adviseren jullie?
  en staan ze alle 2 in de winkel om te passen?
  Groet Sabine

 6. Anne Anne

  Beste Sander,

  Bedankt voor je reactie op ons blog. We hebben je zojuist een factuur gemaild. Zodra deze is voldaan gaat het loopfietsje op de post. We hebben zojuist weer een nieuwe voorraad besteld en we gaan ervan uit dat we ze deze week binnen krijgen.

  Groetjes, Anne

 7. Anne Anne

  Yes die hebben we zeker! We hebben alle kleuren op voorraad (behalve de zwarte en olijfgroene die worden niet meer gemaakt). Verzending kost € 6,95 binnen Nederland. We horen het graag als we iets voor je kunnen betekenen!

  Groetjes, Anne

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden