GOSOAKY

Geslacht


Maat


Categorieën

Kleur


GOSOAKY
GOSOAKY is een nieuw Nederlands label dat stylish regenkleding voor kinderen ontwerpt. Regenjassen, regenponcho`s, regenbroeken en regenpakken in verschillende mooie kleuren. Niet alleen 100 % water en winddicht maar ook comfortabel en stylish verantwoord.

De regenkleding is gemaakt van 50% Pes en 50% PU-coating. Dit is erg standaard voor regenkleding in Europa. Regenkleding kan nooit biologisch zijn. Heeft heeft even geduurd voordat ze een stof ontwikkelden die niet te stijf en te dun was. De stof blijft in vorm maar is ook erg comfortabel en zacht voor kinderen.

In de toekomst willen ze liever gerecyclede polyester gebruiken, maar dit kan alleen als de productiehoeveelheden omhoog gaan. Op dit moment is dit te duur. GOSOAKY houdt van pinguïns en daarom hebben ze besloten om de projecten van het Wereld Natuur Fonds te ondersteunen in het Antarctisch gebied (woongedeelte van de keizerspinguïns). Een percentage van de omzet zal worden geschonken om deze projecten te ondersteunen. Naast het milieu richt GOSOAKY zich ook op de mensen die betrokken zijn bij de productie van hun regenkleding. Er wordt uitsluitend gewerkt met zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde leveranciers. Zij kennen hun fabrikant in het noorden van China al vele jaren en ze brengen vaak een bezoek aan de fabriek.
block
block
Min: €0 Max: €50

Regenponcho CROUCHING TIGER unisex - donkergroen -

Donkergroene unisex regenponcho van GOSOAKY. 100 % water en winddicht. Met ritsen aan beide zijden en drukknoopjes om onder de armen vast te maken. Seizoen: zomer 2016.

€49,95 €37,46

Regenpak LION KING unisex - geel -

Geel unisex regenpak aan één stuk met rits en elastieken aan de pijpen van GOSOAKY. 100 % water en winddicht. Seizoen: zomer 2016.

€69,95 €48,97

Regenjas CRY WOLF voor meisjes- donkergroen-

Donkergroene regenjas voor meisjes van GOSOAKY. 100 % waterdicht. Seizoen: zomer 2016.

€59,95 €44,96