Nailmatic

block
block
Min: €0 Max: €20

nagellak Sheepy

Donkerroze nagellak met glitters op waterbasis voor kinderen. Makkelijk te verwijderen met water en zeep. Vrij van chemische middelen en wordt geleverd in een leuke verpakking.

€8,00 €5,60

setje Kidscottage (lipgloss en nagellak)

Setje met lipgloss en nagellak Bella ( lichtroze) van Nailmatic. De nagellak is makkelijk te verwijderen met water en zeep. Beiden vrij van schadelijke stoffen en parfum en geleverd in een leuke verpakking.

€15,90 €11,13

setje Holidays (lipgloss en nagellak)

Setje met lipgloss (aardbei) en nagellak Cookie ( lichtroze ) van Nailmatic. De nagellak is makkelijk te verwijderen met water en zeep. Beiden vrij van schadelijke stoffen en parfum en geleverd in een leuke verpakking.

€15,90 €11,13

mum & me duo nagellakset Polly + Anna

Setje nagellak met 2 potjes nagellak (1 voor moeder en 1 voor kind). De variant voor volwassenen heeft de kleur lichtroze (Anna) en voor kinderen transparant met glitters (Polly).

€14,90 €10,43

mum & me duo nagellakset Sheepy + Coco

Setje nagellak met 2 potjes nagellak (1 voor moeder en 1 voor kind). De variant voor volwassenen heeft de kleur magenta (Coco) en voor kinderen de kleur donkerroze met glitters (Sheepy).

€14,90 €10,43

setje Fairytales (lipgloss en nagellak)

Setje met lipgloss (framboos) en nagellak Polly ( transparant met glitters) van Nailmatic. De nagellak is makkelijk te verwijderen met water en zeep. Beiden vrij van schadelijke stoffen en parfum en geleverd in een leuke verpakking.

€15,90 €11,13

nagellak Rio

Mintgroene nagellak op waterbasis voor kinderen. Makkelijk te verwijderen met water en zeep. Vrij van chemische middelen en wordt geleverd in een leuke verpakking.

€8,00 €5,60

nagellak Piglou

Paarse nagellak met glitters op waterbasis voor kinderen. Makkelijk te verwijderen met water en zeep. Vrij van chemische middelen en wordt geleverd in een leuke verpakking.

€8,00 €5,60

nagellak Gaston

Blauwe nagellak op waterbasis voor kinderen. Makkelijk te verwijderen met water en zeep. Vrij van chemische middelen en wordt geleverd in een leuke verpakking.

€8,00 €5,60

nagellak Freezy

Lichtblauwe nagellak op waterbasis voor kinderen. Makkelijk te verwijderen met water en zeep. Vrij van chemische middelen en wordt geleverd in een leuke verpakking.

€8,00 €5,60

nagellak Dori

Oranje nagellak op waterbasis voor kinderen. Makkelijk te verwijderen met water en zeep. Vrij van chemische middelen en wordt geleverd in een leuke verpakking.

€8,00 €5,60