Petit Collage

Petit Collage

Over Petit Collage

Het merk Petit Collage bestaat sinds 2006 en wordt ontworpen en gemaakt in de Verenigde Staten. Petit Collage maakt op een verantwoorde, milieuvriendelijk manier pure producten voor kinderen en de kinderkamer zoals houten speelgoed, bamboe babymobielen, puzzels, stoffen muurdecoraties en houten prints. 

Bij Minirockstar vind je een deel van het assortiment van Petit Collage namelijk de houten prints, de bamboe babymobielen, houten puzzels die je ook kunt stapelen en waarmee je kunt spelen, de stoffen sterren voor op de muur en het houten duwspeelgoed. 

block
block
Min: €0 Max: €45

bamboe baby mobiel sterrenhemel

Deze baby mobiel is gemaakt van duurzaam geoogst bamboe en klaar om opgehangen te worden! De sterrenhemel bevat 1 wolk, 6 wolvilten sterren, 3 wolvilten rondjes en 6 bamboe sterren.

€42,95

bamboe baby mobiel uilenfamilie

Deze baby mobiel is gemaakt van duurzaam geoogst bamboe en klaar om opgehangen te worden! Deze mobiel bestaat uit 3 lasergesneden uilen en een maantje gemaakt van bamboe met doorzichtig draad.

€39,95

bamboe baby mobiel vissen

Deze baby mobiel is gemaakt van duurzaam geoogst bamboe en klaar om opgehangen te worden! Deze mobiel bestaat uit 5 lasergesneden vissen gemaakt van bamboe die met doorzichtig draad hangen aan 2 stokken.

€39,95

bamboe baby mobiel vogels

Deze baby mobiel is gemaakt van duurzaam geoogst bamboe en klaar om opgehangen te worden! Deze mobiel bestaat uit 3 lasergesneden vogels gemaakt van bamboe die met doorzichtig draad opgehangen kunnen worden.

€39,95

Houten poster vogels

Deze houten poster is geprint op duurzaam geoogst esdoornfineer. Het is een matte print die wordt geleverd met een witte passe partout.

€22,95

Houten poster poes op stoel

Houten poster met afbeelding van een poes op een stoel. Deze afbeelding is geprint op duurzaam geoogst esdoornfineer. Het is een matte print die wordt geleverd met een witte passe partout.

€22,95

Houten poster baby uil

Deze houten poster is geprint op duurzaam geoogst esdoornfineer. Het is een matte print die wordt geleverd met een witte passe partout.

€22,95

Houten puzzle + play bosvrienden

Deze puzzel is voorzien van negen met de hand gesneden houten bosdieren. Deze ambachtelijke gesneden houten dieren zijn perfect om mee te puzzelen, op te stapelen of mee te spelen.

€38,95