Interieurstyling & advies

Als ouder wil je je kind graag een mooie en fijne kamer geven waar hij of zij lekker kan spelen en heerlijk kan dromen. Heb je zelf geen inspiratie of simpelweg geen tijd? Laat de inrichting en/of styling van de kinderkamer of babykamer aan ons over!

Wij (Laura en Anne), beiden afgestudeerd interieurstylist aan de interieuracademie hebben besloten Minirockstar uit te breiden met de inrichting van babykamers en kinderkamers en het geven van styling advies. Graag een stoere kamer, maar wel met gebruik van de oude kast van je oma? Geen probleem! De zwart/wit look met een vleugje pastel? Kan allemaal!

Naast de inrichting en styling van baby- en kinderkamers kan je ons ook benaderen voor de inrichting van de speelhoek of speelkamer. Het opbergen van speelgoed kan vaak stijlvoller dan je denkt en dat speelgoed hoeft niet je hele woonkamer in beslag te nemen!

Op verzoek maken we unieke meubels en oude meubels nemen we graag onder handen om ze weer een frisse look te geven.

Onze werkwijze

In het eerste vrijblijvende contact (per e-mail/telefoon of in een persoonlijk gesprek) nemen we de belangrijkste wensen door en zorgen we ervoor dat jij de inrichting en/of styling met een gerust hart aan ons over durft te laten. Wij vragen jou ons een aantal foto’s van de ruimte te mailen en wij ontvangen ook graag de afmetingen of een plattegrond van de desbetreffende kamer.

Tijdens het proces houden we natuurlijk contact per telefoon of mail en aan de hand van sfeerbeelden lichten we soms al een tipje van de sluier op, en zo blijf jij echt betrokken bij het plan en weten we of we op de goede weg zitten.

Voor meer informatie of vragen kun je ons altijd per mail (info@minirockstar.nl) benaderen. Leuk! We horen graag van je!
 

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Hieronder een aantal sfeerbeelden en inrichtingen van recent afgeronde opdrachten.