Over minirockstar

 

Wij zijn Laura Stijnenbosch en Anne van Haastert en samen zijn we eigenaar van Minirockstar waar wij onze passie voor originele en mooie kinderkleding & producten en interieurstyling combineren. 

Bij Minirockstar vind je eigentijdse en originele baby- en kinderkleding, speelgoed, accessoires, behang, kindermeubels en nog veel meer voor urban kids van 0 tot ongeveer 6 jaar (en hun ouders). De meeste producten zijn gemaakt van pure materialen zoals wol, bamboe, hout, biologisch katoen en leer. Daarnaast kun je er terecht om je babykamer of kinderkamer te laten inrichten of stylen! Allebei hebben we een opleiding interieurstyling afgerond aan de interieuracademie in Utrecht. 

Je vindt er originele labels die je niet op elke hoek van de straat kunt vinden zoals Gosoaky, Garabatisse, Kidwildcollective, Rock & Pebble, Little Indians, Sproet & Sprout, CarlijnQ, OrganicZoo, Petit Collage, Moi, To the moon and back kids, Mana `o Nani, Veloretti en nog veel meer! Een deel van de collectie is handgemaakt. 

Wij selecteren onze merken op originaliteit, kwaliteit, materiaal en "urban factor". Omdat we kleine voorraden inkopen zijn we in staat vaker van collectie te wisselen en steeds nieuwe labels toe te voegen. Ons aanbod varieert dus regelmatig!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe labels die een aanvulling zijn op ons huidige assortiment. Heb je zo`n label en zou je jouw collectie via Minirockstar willen verkopen? Neem dan contact met ons op via info@minirockstar.nl.

Graag tot ziens in onze shop!

Liefs Laura & Anne