Wiegdekentjes

block
block
Min: €0 Max: €75

Wiegdekentje - Licht grijs

Gehaakt licht grijs babydekentje van 100% merinowol. Extra zacht en soepel voor je pasgeboren kindje. Merinowol heeft als eigenschap dat het je warm houdt in de winter en koel in de zomer, dus voor elk seizoen geschikt.

€74,95

Wiegdekentje - Vintage green

Gehaakt groen babydekentje van 100% merinowol. Extra zacht en soepel voor je pasgeboren kindje. Merinowol heeft als eigenschap dat het je warm houdt in de winter en koel in de zomer, dus voor elk seizoen geschikt.

€74,95

Wiegdekentje - Crème

Gehaakt babydekentje van 100% merinowol. Extra zacht en soepel voor je pasgeboren kindje. Merinowol heeft als eigenschap dat het je warm houdt in de winter en koel in de zomer, dus voor elk seizoen geschikt.

€74,95

Wiegdekentje - Grijs

Gehaakt grijs babydekentje van 100% merinowol. Extra zacht en soepel voor je pasgeboren kindje. Merinowol heeft als eigenschap dat het je warm houdt in de winter en koel in de zomer, dus voor elk seizoen geschikt.

€74,95

Wiegdekentje - Okergeel

Gehaakt okergeel wiegdekentje van 100% merinowol. Extra zacht en soepel voor je pasgeboren kindje. Merinowol heeft als eigenschap dat het je warm houdt in de winter en koel in de zomer, dus voor elk seizoen geschikt.

€74,95

Tuck-inn wiegdeken Little lof (40 x 80 cm) - Misty pink

Heel zacht roze tuck-inn wiegdekentje "Little lof' met witte print en grijze biesjes. Het dekentje heeft bij het voeteneind elastiek in de hoeken zodat het zonder plooien strak om een matrasje past en het dekentje niet los getrapt kan worden.

€49,95

Tuck-inn wiegdeken Moon (40 x 80 cm)

Heel zacht tuck-inn wiegdekentje "Moon' met zwarte print en bies. Het dekentje heeft bij het voeteneind elastiek in de hoeken zodat het zonder plooien strak om een matrasje past en het dekentje niet los getrapt kan worden. Ook geschikt voor de kind...

€49,95

wiegdekentje bos mint

Gebreid mint/wit wiegdekentje van Esthex met boompjes patroon. Gemaakt in Portugal van 100% biologisch katoen. Ze zijn heerlijk zacht!

€49,50

wiegdekentje bos okergeel

Gebreid okergeel/wit wiegdekentje van Esthex met boompjes patroon. Gemaakt in Portugal van 100% biologisch katoen. Ze zijn heerlijk zacht!

€49,50

wiegdekentje visjes blauw wit

Gebreid blauw/wit wiegdekentje van Esthex met visjes patroon. Gemaakt in Portugal van 100% biologisch katoen. Ze zijn heerlijk zacht!

€49,50

wiegdekentje visjes zwart wit

Gebreid zwart/wit wiegdekentje van Esthex met visjes patroon. Gemaakt in Portugal van 100% biologisch katoen. Ze zijn heerlijk zacht!

€49,50

gebreid wiegdekentje Dots

Gebreid wiegdekentje drip drop dots van Trixie met stippenpatroon in zachte pasteltinten munt en geel. Afmetingen: 80 x 100 cm

€49,95

gebreid wiegdekentje mélange red & mint

Gebreid wiegdekentje mélange red & mint van Trixie met prachtige warme mélange knit in rood en munt. Afmetingen: 80 x 100 cm

€49,95

Wiegdeken black circle

Wiegdeken black circle van Petit Juul. Het dekentje is gemaakt van katoen en van binnen gevoerd met super zachte witte teddy. Afmetingen: 75 x 100 cm

€46,95

Wiegdeken grey confetti

Wiegdeken grey confetti van Petit Juul. Het dekentje is gemaakt van katoen en van binnen gevoerd met super zachte lichtgrijze teddy. Afmetingen: 75 x 100 cm

€46,95