Betaalmethoden

iDeal

Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je bij ons betalen via Ideal.
1. plaats je kleding in je winkelwagen en kies bij de "betaalwijze" voor de optie betalen met iDeal.
2. hierna word je doorgeleid naar je eigen internet bankieren omgeving waar de betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en klik op betalen.
3. het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Minirockstar ontvangt vervolgens een bericht dat de bestelling is betaald en de betaling wordt door Minirockstar aan jou bevestigd.
De iDeal betalingen zijn door ons uitbesteed aan Sisow. Sisow is een gecertificeerde iDealprovider. Dat betekent dat Sisow volledig voldoet aan de eisen met betrekking tot onder andere techniek, veiligheid en betrouwbaarheid. Meer informatie kun je vinden op www.sisow.nl.

Bancontact Mister Cash 

In België wordt veel gebruik gemaakt van deze betaalmogelijkheid. Je geeft eerst de gevraagde gegevens van je betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Je hebt dan je digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Je ontvangt aan het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm jouw identiteit en betaling.
Vervolgens kom je weer terug op onze website. 
 

Sofort Banking

Deze online betalingsmogelijkheid wordt veel in Duitsland gebruikt. Met SOFORT Banking is het online betalen heel eenvoudig. Je gebruikt hiervoor gewoon je vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat jouw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.
 

PayPal 

Je kunt ook met PayPal betalen. In het bestelproces kun je rechts onderin kiezen voor "betalen met PayPal". Heb je nog geen PayPal account? dan kun je er ter plekke een aanmaken. Er zijn geen kosten verbonden aan je betaling via PayPal. 
  

Bankoverschrijving

Als je in het bestelproces kiest voor betalen via bankoverschrijving krijg je van ons een email met daarin de betaalinstructies. Nadat we het geld op onze rekening hebben ontvangen zullen we je bestelling verzenden. Als wij binnen 5 dagen nog geen betaling hebben ontvangen vervalt je bestelling en wordt de kleding weer beschikbaar gesteld in de webshop ( tenzij anders is afgesproken).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »